top of page
Search
  • Writer's pictureZara Kukkamaa

Hohot Consulting Oy lanseeraa Nordic Expert Academy:n Promotakseen suomalaista koulutusta

Updated: Mar 1, 2020

12.02.2020 ∣ Oulu, FinlandNordic Expert Academy on viime aikoina Hohot Consulting Oy:n lanseerama huippuluokan koulutusbrändi. Nordic Expert Academy keskittyy pohjoismaiseen korkea-asteen koulutukseen, terveydenhuoltoon ja lääketieteelliseen sekä teknologia-alan innovaatioon luoden ainutlaatuisia koulutusohjelmia. Koulutusohjelmat keskittyvät opiskelijoiden ja harjoittelijoiden innovaatiotaitojen kehittämiseen, ainutlaatuisen oppimiskokemuksen tarjoamiseen sekä kansainvälisyyden kasvuun vastaamiseen.


Hohot Consulting on aikaisemmin lanseerannut Nordic Innovation and Entrepreneurship -koulutusohjelman yhdessä Aalto yliopiston Aalto Ventures Program -ohjelman kanssa ja saanut huikean määrän positiivista palautetta sekä yhteistyökumppaneiltaan että kiinalaisopiskelijoiltaan. Lisäksi Hohot Consulting on kehittänyt Oulun yliopiston kanssa opettajille suunnattuja koulutusohjelmia. Jatkossa Nordic Expert Academy -alustalle tullaan lisäämään useita eri aiheisia kursseja mm. Art and Design Innovation, Healthcare and Medical Innovation, University Student Internship Program, Teacher training, MBA visit study, CleanTech and HealthTech training. Koulutusohjelmien pääkohderyhmiä ovat lahjakkaat opiskelijat, jo valmistuneet ja työelämässä mukana olevat aikuiset sekä kokeneet ammattilaiset. Näiden ryhmien edustajat ovat potentiaalisia tulevaisuuden matkailukuluttujia Suomessa sekä mahdollisia liiketoiminnan päätöksentekijöitä Kiinassa.


Fudanin yliopistosta saapunut opintomatkailija kommentoi kokemustaan seuraavasti:

“Kaksiviikkoinen matka Pojoismaissa lähti käyntiin Suomesta, jossa on vahva yrittäjyyden ilmapiiri ja joka on täynnä innovatiivisia ideoita. Matka eteni sinitaivaisesta Helsingistä tyylikkääseen ja hiljaiseen Tukholmaan ja lopulta Viroon, joka on maailman huippuluokkaa digitaalisen kehityksen saralla. Parasta matkassa oli erilaisten ajatusvirtojen tuoma ilo ja oivallus siitä, että monet uudet mullistavat innovaatiot ja yrittäjyysideat voivat todella saada alkunsa ajatustenvaihdostamme sekä vuorovaikutuksellisesta kanssakäymisestä toisten kanssa.”

Tähän toinen opiskelija Etelä-Kiinan teknillisestä yliopistosta lisää:

“Jokainen vietetty päivä Suomessa tuntui todella merkitykselliseltä. Tunsin olevani erittäin energinen ja innostunut ja nukahdin joka ilta hymy huulillani. Nämä elämänilon ja nautinnon hetket Suomessa haluan painaa mieleeni. Olin aivan uppoutunut Suomen henkeen ja tunsin syvää yhteyttä ympärillä olevaan maailmaan. Pitkät päivittäiset kävelyt ja lukuisat antoisat keskustelut saivat minut tuntemaan oloni upeaksi. En ole koskaan tuntenut olevani elossa samalla lailla kuin matkan aikana.”

Nordic Expert Academy on kiinnostunut yhteistyöstä pohjoismaisten kumppanien kanssa, jotka haluavat tarjota koulutusta, yritysvierailuja, työpajoja, luentoja tai kursseja, tai verkostoitua ja jakaa kokemuksia sijoittamisen, start-up -yritysten, yleisen liiketoiminnan, yrittäjyyden, työharjoitteluiden, terveydenhuollon ja lääketieteen innovaatioiden, taide- ja design ajatusten sekä liiketoiminnan innovaatioiden saralla. 

Lisätietoja ja yhteydenotot:


Zara Kukkamaa

CEO, Hohot Consulting Oy

Puh: +358 44 036 0308

Sähköposti: zara.kukkamaa@hohot.fiMediaresurssit:


109 views0 comments

ความคิดเห็น


Hohot Newsletter

Receive the latest industry insights, training materials, and business updates from Hohot Consulting to boost your business' success in China. 

Thanks for submitting!

We're committed to your privacy. Hohot Consulting strictly follows GDPR policies and uses the information you provide to us to contact you about our relevant content and services. Learn more about our Privacy Policy.

bottom of page