top of page

Kohota kiinalaisten asiakkaittesi tyytyväisyyttä

Suomi-Kiina

-hotellisanastomme avulla

 

Kattava majoitusalan sanasto kiinalaisin merkein kaventamaan kielimuuria.

Promo image copy.jpg

Kiinalaisten matkailijoiden määrä Suomessa on ollut huimassa kasvussa jo muutamia vuosia. Kulttuurierot ja kielimuuri saattavat kuitenkin hankaloittaa asiakaspalvelutilanteita matkailijoiden kanssa. Kiinalaiset arvostavatkin suuresti palvelua ja opasteita omalla kielellään. 

 

Hohot Consulting Oy:n hotellisanaston tarkoitus on auttaa suomalaisia majoitusliikkeitä tarjoamaan asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja unohtumattomia asiakaskokemuksia ilman stressiä ja huolta kielimuurista.

Suomi-Kiina -hotellisanaston hyödyt:

Asset 1.png

Asiakastyytyväisyys kasvaa, kun matkailijat tuntevat itsensä tervetulleiksi ja arvostetuiksi

Asset 3.png

Asiakaspalvelun rooli helpottuu

Asset 2.png

Tyytyväinen asiakas palaa uudelleen ja suosittelee hotellia muillekin

Asset 4.png

Monikielisyys on kilpailuetu

Kuinka käyttää sanastoa?

Hotellisanastoomme kuuluu kattava valikoima majoitukseen liittyviä sanoja lajiteltuna omiin kategorioihinsa sekä muutamia helppoja tervehdyksiä ja lauseita suomeksi, englanniksi sekä kiinan kielellä. Kiinalaisin merkein kirjoitetun version voi helposti kopioida, liittää ja tulostaa, tai voitte tulostaa koko kirjasen varmuuden vuoksi vastaanottoon talteen.

Esikatsele alta

Download
Anna yhteystietosi ladataksesi sanaston

Panostamme yksityisyytesi suojaamiseen. Hohot Conulting Oy noudattaa tarkasti Euroopan Unionin GDPR-asetusta. Käytämme yhteystietojasi vain asianmukaisen sisällön toimittamiseksi, emmekä koskaan jaa yhteystietojasi ulkopuolisten tahojen kanssa. Lue lisää tietosuojaselosteestamme

Hohot Consulting Oy:stä 

Hohot Consulting Oy:n tiimiin kuuluu yli kymmenen eri alan spesialistia (mm. verkkokauppa, digitaalinen markkinointi, käännökset ja tulkkaus, lainopillinen neuvonta, taloushallinto ja verotus) ja yritys toimii sekä Suomen että Kiinan suurimmissa kaupungeissa.

Hohot-tiimi on paneutunut kehittämään ja toteuttamaan Pohjoismaihin kohdistuvia koulutus- sekä terveysmatkoja. Laaja tietotaitomme kattaa kaikki teemamatkailun osa-alueet: alkututkimus, palveluiden ja palvelupakettien kehittäminen, myynti ja markkinointi, matkavaraukset ja matkaoppaat sekä kommunikointi ja käännökset. Business- ja terveysohjelmia voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hohot Consulting ensures your business i
bottom of page