​Pohjoismaista osaamista asiantuntijakoulutuksen kautta.

Nordic Expert Academy

Nordic Expert Academy on Hohot Consulting Oy:n perustama korkea- ja asiantuntijakoulutusohjelmien tarjoaja. Lyhyempiä koulutus- ja opinto-ohjelmia Pohjoismaissa tiimimme oli järjestänyt jo 4 vuoden ajan, ja syyskuussa 2019 koulutustarjonta virallistettiin The Nordic Expert Academy:n kautta.

 

Nordic Expert Academy toimii läheisessä yhteistyössä Pohjoismaisten yliopistojen, instituuttien sekä alakohtaisten asiantuntijoiden kanssa ja tarjoaa tarjoaa koulutusohjelmia mm. Pohjoismaisen yrittäjyyden ja innovaation, koulutusjärjestelmän, terveys- ja sosiaalihuollon sekä Pohjoismaisen Designin saralla. Koulutusohjelmamme keskittyvät yksilöllisiin innovaatiokykyihin, ainutlaatuisen oppimiskokemuksen tarjoamiseen sekä markkinoiden kansainvälisyyden kasvuun.

Johtava korkea-asteen koulutusmatkojen järjestäjä Suomessa

Perusteellinen kiinalaisen ja pohjoismaisten kulttuurien ja tapojen tunteminen

Läheinen yhteistyö johtavien Pohjoismaisten sekä Kiinalaisten yliopistojen kanssa

Kilpailu- ja kuluttajaviraston vakuutusrekisteriin kuuluva matkanjärjestäjä

Vankka kokemus eri toimialoilta konsultointipalveluiden ansiosta

Usean vuoden kokemus kansainvälisten matkailijoiden tuomisesta Suomeen

Koulutusohjelmamme

 

Nordic Start-up -ohjelma

Nordic Start-Up -ohjelma on Nordic Expert Academy:n ja strategisten yhteistyökumppaneidensa (Suomalaiset yliopistot, start-up yritykset ja -yrittäjät jne.) järjestämä ohjelma, joka toteutetaan eri maissa (Suomi, Ruotsi, Viro) ja kaupungeissa (Helsinki, Oulu, Rovaniemi, Tukholma, Tallinna). Innovaatioon ja yrittäjyyteen keskittynyt ohjelma toteutetaan mm. luentojen, työpajojen, yritysvierailujen, kilpailuiden ja esitysten välityksellä, vieraillen samalla eri pohjoisen maissa. Pohjoismaisen loistavan koulutuksen lisäksi opiskelijat saavat tilaisuuden tutustua pohjoisen lumoavaan luontoon ja kulttuuriin. Ohjelman jälkeen osallistuneet saavat todistuksen suoritetusta opintomatkastaan.

Ota yhteyttä
 

Hohot Consulting Oy

Y-tunnus: FI28069923

info@hohot.fi  |  www.hohot.fi  |  +358 44 036 0308

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube

Copyright 2020 © Hohot Consulting Oy – All rights reserved