top of page

Rekisteröidy ilmaiseen webinaariin:

Kiinan NMPA-sääntely ja rekisteröinti lääkinnällisille laitteille

Eurooppalaisten lääkinnällisten laitteiden ja in vitro

-diagnostiikan yritysten ensimmäinen askel kohti menestystä Kiinassa.

Päivämäärä: 23.06.2021

Aikaa: 15:00-16:00 (GMT+3)

Kieli: englanti

science-in-hd-vE_bS7_6_Rc-unsplash_edite
Home-logo.jpg

Kiinan lääkinnällisten laitteiden markkinatulot olivat 103 miljardia euroa vuonna 2020, mikä on 20% maailmanlaajuisista lääkinnällisten laitteiden markkinoista. Se on markkina-alue, joita ei voida sivuuttaa.

Kiinalla on kuitenkin oma, National Medical Products Administrationin (NMPA) asettama erillinen sääntelyjärjestelmä, jonka kieli lisää myös haasteita kansainvälisille lääkinnällisten laitteiden valmistajille ja ratkaisujen tarjoajille. 

 

Yhdessä Hohot Consulting ja Kiinan lääkinnällisten laitteiden sääntelyasiantuntijakumppanimme J MedTec on päättänyt alentaa organisaationne tietämys- ja strategiaesteitä päästäksenne Kiinan markkinoille tarjoamalla kattavat näkemykset NMPA: n päivitetyistä säännöistä ja lääkinnällisten laitteiden rekisteröinnistä (esimerkiksi tuotteen suorituskykytestit, testauslaboratoriot Kiinassa, luokan 1, 2 ja 3 tuotteiden rekisteröintiprosessit, kliiniset tutkimukset Kiinassa ja muut vaihtoehdot jne.).

Miksi sinun pitäisi liittyä tähän webinaariin?

icon 1.png

Huippuasiantuntija lääkinnällisten laitteiden määräysten ja rekisteröintien alalla Kiinassa

icon 3.png

Taloudellinen strategia Kiinan markkinoille pääsylle ulkomaisten kliinisten tietojen keruun avulla

icon 2.png

Eurooppalaisille vaikeasti saatavaa arvokasta tietoa (Euroopan ja Kiinan välinen kuiluanalyysi, nopea vihreä kanava innovatiivisille priorisoiduille laitteille jne.)

icon4.png

Lisäksi 30 minuutin ilmainen konsultaatio asiantuntijan kanssa vastaamaan organisaatiosi polttaviin Kiinaa koskeviin kysymyksiin

Koulutuksen sisältö:

 • NMPA-organisaation uudistus- ja sääntelyjärjestelmä

 • Tärkeitä käsitteitä NMPA-rekisteröinnille (esim. luokitus ja kategoria, Kiinan edustajat, maahantuodut vastaan kotimaiset laitteet jne.)

 • Tuote-ilmoitukset luokkien 1, 2 ja 3 tuotteille

 • Euroopan ja Kiinan välinen kuiluanalyysi

 • Nopea vihreä kanava innovatiivisille ja priorisoiduille laitteille

 • Strategia ulkomaisten kliinisten tietojen keräämiseksi käytettäväksi Kiinan markkinoille pääsyssä

Kouluttajan tiedot

1602639266434.jpg

 Dr. Chao Xu:

 • J MedTecin toimitusjohtaja, sijaitsee Berliinissä

 • Lääketieteellisen kuvantamisen / neurotieteen tohtori

 • Yli 150 onnistunutta Kiinan rekisteröintiprojektia

 • Delegate Enterprise Group -yrityksen Elite Overseas -päällikkö tapasi Kiinan pääministeri Li Keqiangin (2014 ja 2017)

 • Asiantuntija NMPA: n lääke- ja laiteyhdistelmiä käsittelevässä työryhmässä

Lisää infoa webinaarista:

Santtu Niskala

Puh: +358 44 036 0308

      (tavoitettavissa myös Whatsapissa)

Sähköposti: santtu.niskala@hohot.fi

Hohot Consulting Oy

Hohot Consulting on Kiinassa toimivien eurooppalaisten yritysten liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut konsulttiyritys. Pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja meillä on yli kymmenen konsultin tiimi, joka auttaa lääketieteellisiä laitteita tarjoavaa yritystäsi menestymään Kiinan markkinoilla. Palveluihimme kuuluvat: tuotteiden ja palvelujen lokalisointi, immateriaalioikeudet ja oikeudellinen tuki, markkinatutkimus ja markkinoille pääsyn strategia, käännös ja tulkkaus, verkkokaupan- sekä tiedotus- ja suhdetoiminnan hallinta, verotus ja rahoitusanalyysit, tuonti ja tulliselvitys, yhtiöittäminen Kiinaan ja hankintojen hallinta.

J MedTec Ltd.

Johtavien lääketieteellisten laitteiden strategisen konsultoinnin ja CRO-asiantuntijoiden kanssa J Medtec keskittyy Kiinan markkinoille pääsyyn (sääntely, kliininen ja laatu), Kiinan markkinastrategiaan ja kansainvälisten asiakkaiden tukemiseen Kiinassa. J Medtecin tiimi koostuu lääkinnällisten laitteiden kliinisen, sääntelyn, laadun, testauksen, investoinnin ja myynnin / jakelun asiantuntijoista. J Medtecillä on vahva kumppaniverkosto, jolla on globaalia liiketoiminta- ja operaatiokokemusta Kiinassa, Yhdysvalloissa ja EU: ssa, sekä vahva kyky tasapainottaa strateginen ajattelu ja nopea toteutus.

bottom of page