Sillanrakentajat Suomen ja Kiinan välillä

Hohot Consulting Oy on vuonna 2016 Oulussa perustettu yritys. Perustajajäseninä toimivat kolme kiinalaista, joita yhdisti palava halu helpottaa yhteistyötä Suomen ja Kiinan välillä.

Nykyisin Hohot-tiimiin kuuluu kuuluu yli kymmenen eri alan spesialistia (mm. verkkokauppa, digitaalinen markkinointi, käännöstyöt ja tulkkaus, lainopillinen neuvonta, taloushallinto ja verotus) ja yritys toimii sekä Suomen että Kiinan suurimmissa kaupungeissa.

Hyödyllistä tietoa

Nimi “Hohot” tarkoittaa “hot+hot”. Valitsimme sen brändimme nimeksi kuvaamaan toimintamme kuumaa kasvua.

Noudatamme tilaajavastuulakia ja kuulumme Vastuu Group:n Luotettava Kumppani -rekisteriin.

Meillä on aputoiminimi "Nordic Expert Academy", joka keskittyy koulutusmatkailun toteuttamiseen.

Google kategorioi meidät "naisjohtoiseksi yritykseksi, ja olemme siitä todella ylpeitä.

Tutustu tiimiimme

 

Tähtijoukkueemme on valmiina tekemään unelmista totta.

Zara Kukkamaa

Toimitusjohtaja, MBA

Oulu, Suomi

Zara johtaa Hohotin konsultointipalveluja vahvalla markkinoinnin ja yritysjohdon kokemuksellaan. Lisäksi Zara on omistautunut takaamaan niin asiakkaiden kuin Hohotin konsulttien menestyksen ja tyytyväisyyden.

✉️ zara.kukkamaa@hohot.fi

Eva Yao

Varatoimitusjohtaja, Koulutusmatkailu

Latinalainen Amerikka

Kattavalla kokemuksellaan kansainvälisen kaupan ja asiakassuhteiden parissa, Eva johtaa Hohotin koulutusmatkailun tuotekehitystä ja myyntiä. Englannin ja mandariinikiinan lisäksi Eva hallitsee sujuvat kantoninkiinan ja espanjan kielitaidot.

✉️ eva.yao@hohot.fi

Dr. Yuan Jiang

Lainopillinen asiantuntija, J.D.

Turku, Suomi

Oikeustieteen tohtoritutkinnon myötä Yuanilla erikoisosaamista kansainvälisen liiketoiminnan lainsäädännöstä ja Kiinan tekijänoikeuslaeista. Mittava kokemus liiketoiminnallisten ja valtiollisten projektien kanssa on osoittanut Yuanin erittäin taitavaksi konsultiksi.

✉️ yuan.jiang@hohot.fi

Aaltje Bos

Varatoimitusjohtaja, Kansainvälinen terveys, Mielenterveyspalvelut, 

Oulu, Suomi

Aaltjella on laajamittainen kokemus terveydenhuollon sektorilla, vahva akateeminen tausta ja asiantuntijuus psyykkisen hyvinvoinnin alalla. Tällä hetkellä Aaltje johtaa Hohotin mielenterveys retriittien kehitystä ja toteutusta.

✉️ ata.bos@hohot.fi

Jia Sun

Konsultti, M.Sc

Guangzhou, Kiina

Jialla on vahva akateeminen pätevyys kansainvälisestä taloudesta ja IT-alan kehityksestä. Jia on vastannut asiakkaiden digitaalisesta markkinoinnista Kiinassa ja tukenut eri teollisuudenalojen tutkimusprojekteissa.

Prof. Tairu Zhang

Senior Advisor

Nantong, Kiina

Työskenneltyään Kiinan korkeakoulusektorilla yli 30 vuotta, Tairulla on vahva kokemus Kiinan koulutusalalla, sekä yhteyksiä ja tietotaitoa Kiinan yliopistojen keskuudessa. Tairu on vastuussa Hohotin koulutusalan yhteistyökumppaneista ja suhteista Kiinan valtiotasolla.

✉️ tairu.zhang@hohot.fi

Laura Savikoski

Neuvonantaja, MICL (Laki)

Helsinki, Suomi

Lauran erikoisosaamisena on immateriaalioikeudet, kestävä kehitys, riskienhallinta ja kansainvälistymisen etenemisstrategia. Laura onkin ollut avainroolissa Hohotin asiakas hankinnoissa, kansainvälisissä projekteissa ja tiimien johtamisessa.

✉️ laura.savikoski@hohot.fi

Huiru Ding

Terveydenhuollon asiantuntija, MBA

Peking, Kiina

Viimeisteltyään korkeakoulututkintonsa Suomessa ja työskenneltyään Pekingissä lähes 10 vuoden ajan, Huirulla on vakuuttava ymmärrys ja kattavat yhteysverkostot Suomen ja Kiinan talousalueilla. Huiru tarjoaa myös strategista tukea Hohotin teemamatkailuun.

✉️ huiru.ding@hohot.fi

Ninni Aalto

Yhteistyökumppani

Katalonia, Espanja

Alkujaan Helsingistä maailmalle lähtenyt Ninni on asunut Irlannissa ja Espanjassa jo 9 vuotta. Ninnillä on vahva tausta verkkomarkkinoinnista, asiakaspalvelusta, liiketoiminnan johtamisesta ja ACCA pätevyys kirjanpidosta.

✉️ ninni.aalto@hohot.fi

Shiyu Tang

Some-vaikuttaja, B.Eng

Qiqihaer, Kiina

Työskenneltyään vuosia muotimaailmassa, Shiyu on aktiivinen Kiinan sosiaalisessa mediassa. Yli 30 tuhatta käyttäjää seuraa Weibossa Shiyun tuottamaa elämäntapa sisältöä. Shiyu myös hallitsee Kiinan digitaalisen mainonnan kanavia Hohotin teemamatkailun tuotteille.

Hohot Uutiskirje

Business-maailman ajankohtaiset asiat ja tapahtumat, koulutusmateriaalit sekä Hohot Consulting Oy:n uutiset tukemaan yrityksesi menestymistä Kiinassa.

Panostamme yksityisyytesi suojaamiseen. Hohot Consulting Oy noudattaa tarkasti Euroopan Unionin GDPR-asetusta. Käytämme yhteystietojasi vain asianmukaisen sisällön toimittamiseksi, emmekä koskaan jaa yhteystietojasi ulkopuolisten tahojen kanssa. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Ota yhteyttä

Hohot Consulting Oy

Y-tunnus: FI28069923

info@hohot.fi  |  www.hohot.fi  |  +358 44 036 0308

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube

Copyright 2020 © Hohot Consulting Oy – All rights reserved