top of page

Lisää Kiinalainen Vivahde Liiketoimintaasi

 

Autamme yrityksiä Suomen ja Kiinan välisissä Business-suhteissa.

Chinese female consultant

Laajenna Tiimiäsi Kiinalaisella Osaamisella

Haluatko liittyä Kiinan markkinoille, mutta et tiedä mistä aloittaa? Kohtaako yrityksesi tiettyjä haasteita Kiinassa ja tarvitsee apua saavuttaakseen tavoitteensa? 

Asiantuntijatiimimme ja Euroopan sekä Kiinan yhteistyöverkostomme avulla tarjoamme korkealaatuista neuvontaa kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla, mikä takaa onnistumisesi Kiinan markkinoilla.

Miksi Hohot?

1

Ymmärrämme sinua

 

Liiketoimintasi on ainulaatuinen, joten kohtelemme sinua yksilöllisesti ja pysymme mukana loppuun asti.

2

Ymmärrämme sinua

 

Liiketoimintasi on ainulaatuinen, joten kohtelemme sinua yksilöllisesti ja pysymme mukana loppuun asti.

3

Olemme siellä, ja täällä

 

Monikielinen tiimimme sekä partnerimme toimivat tiivissä yhteistyössä niin Suomessa kuin Kiinassakin.

Asiakaskokemuksemme ei olisi voinut olla parempi: Hohot suhtautui tarpeisiimme erittäin vakavasti, teki perusteellisen ammattilaista käännöstyötä ja toimi todella nopealla aikataululla. Voin lämpimästi suositella Hohot:n palveluita.

Susanna Halla

CEO

Hallaus Oy Architects

Reference Company - Hallaus Oy Architects Logo

Olemme työskennelleet Hohot:n kanssa sekä terveys- että koulutusmatkailun saralla. Hohot-tiimi on todella yhteistyökykyinen ja on tarjonnut meille arvokasta markkinatietoutta. Heidän kanssaan on helppoa ja miellyttävää työskennellä, he ovat erittäin joustavia huomioiden asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Päivi Antila

Project Manager

Health and Educational Travel

Business Finland

Reference Agency - Business Finland Logo

Heidän tietoutensa ja kontaktinsa Kiinassa ovat merkittävästi myötävaikuttaneet koulutusohjelmamme menestykseen. Heidän konsulttinsa ovat alansa perusteellisia ammattilaisia sekä todellisen paneutuneita työhönsä. Suosittelemme lämpimästi Hohot Consulting Oy:n palveluita auttamaan yritystänne menestymään Kiinan markkinoilla.

Antti Kauppila

Programme Director

EMBA, Oulu Business School

Reference Institute - Oulu Business School Logo

Hohot Uutiskirje

Business-maailman ajankohtaiset asiat ja tapahtumat, koulutusmateriaalit sekä Hohot Consulting Oy:n uutiset tukemaan yrityksesi menestymistä Kiinassa.

Kiitokset tilauksestasi!

Panostamme yksityisyytesi suojaamiseen. Hohot Consulting Oy noudattaa tarkasti Euroopan Unionin GDPR-asetusta. Käytämme yhteystietojasi vain asianmukaisen sisällön toimittamiseksi, emmekä koskaan jaa yhteystietojasi ulkopuolisten tahojen kanssa. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

bottom of page